keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Varovaisen onnellinen

Aamulla kävin verikokeessa, ja iltapäivällä hoitaja soitti ja kysyi, onko minulla ollut raskausoireita. Vastasin, että se riippuu tietysti siitä, mitä se verikoe näyttää.

Hoitaja kertoi, että hcg-arvo oli hyvä, eli erilaiset oireeni ovat kuin ovatkin olleet raskausoireita.

Nyt tässä sitten odotellaan alkuraskauden ultraa muutama viikko. Toivottavasti tällä kertaa pääsemme sinne asti.

Nyt olen varovaisen onnellinen. <3 Voi kunpa tätä onnea kestäsi pitkään!

4 kommenttia:

 1. Onnea!! Mukava kuulla välillä positiivisiakin uutisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Pippuri! :) Toivottavasti teilläkin menee tuleva hoitokierros hyvin ja saisitte ihania uutisia! :)

   Poista
 2. Onnea plussasta! Tehtiinko sulle 2 verikoetta etta nakyy hcg:n tuplaantuminen?
  Vasta loysin blogiisi, meilla IVF hoitoja takana 3 kierrosta (joista yksi epaonnistui, ei paasty alkionsiirtoon) ja 2 pakastesiirtoa. Nyt rv 9, takana 3 ultraa ja kaikki nayttaa olevan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! :) Vain yksi verikoe on tehty. Varmaan vaatimuksesta tehtäisiin toinenkin verikoe. Viime raskaudessa, joka meni kesken, kävin oireiden puuttuessa toisessa verikokeessa, jossa hcg-arvon nousu näytti nihkeältä. Siitä alkoikin verikokeissa ravaaminen, kun raskauden ja keskenmenon vuoksi kävin verikokeessa yhteensä 10 kertaa.
   Tällä kertaa en halua ravata verikokeissa, vaan odottelen rauhassa ultraa, joka on 1,5 viikon päästä. Siellä sitten selviää, mikä on tilanne. Tässä raskaudessa on kyllä enemmän oireita, joten uskon, että hcg nousee.

   Oikein paljon onnea sinullekin raskauden johdosta! :) Teillä vaikuttaa olevan melko pitkä hoitohistoria, joten mahtavaa, että nyt olet raskaana! Hienoa että olet päässyt useammassa ultrassakin käymään ja kaikki on hyvin! Toivon kovasti, että kaikki sujuu hyvin loppuun asti!

   Poista