maanantai 2. maaliskuuta 2015

Peruuntunut neuvolakäynti

Tänään meillä piti olla ensimmäinen käynti neuvolassa. Jouduin kuitenkin perumaan ajan, koska minulla alkoi viime yönä oksennus-/vatsatauti. Paljonhan nyt on noro-virusta ja muitakin mahatauteja liikkeellä, joten pitikin minun saada tällainen inhottava tauti. Olen jo toista kertaa sairaana raskauden aikana, joten kieltämättä minua pelottaa ja mietityttää, miten jatkuva sairastelu vaikuttaa pikkuisen kehitykseen. Vatsataudin kohdalla huoli on erityisen suuri, koska mikään ruoka ei pysy sisällä.

Aikaa peruessani en hoksannut neuvolan hoitajalta kysyä, miten tällainen sairastelu vaikuttaa raskauden kulkuun. Toivon sydämeni pohjasta, että pikkuinen saisi tarvittavat ravintoaineensa minulta, vaikka melko mahdottomalta se tuntuukin. Nyt en voi tehdä muuta kuin levätä ja yrittää juoda paljon. Ja lähettää rakkaita terveisiä masuasukille: äiti lupaa parantua pian, koeta kestää vielä vähän aikaa! <3

3 kommenttia:

 1. Eiköhän tyyppi ole oikein hyvässä suojassa. Muutaman päivän heikompi ravitsemus ei saa aikaan mitään vakavaa, se osaa ottaa omansa. Paljon ihmiset lisääntyvät huonoissa oloissa ja huonolla ravitsemuksella.
  -soilikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se kyllä on! Meinaa välillä vain unohtua tällaiset asiat, kun niin paljon huolehtii. Kiitos kommentistasi! :)

   Poista
  2. Näinhän se kyllä on! Meinaa välillä vain unohtua tällaiset asiat, kun niin paljon huolehtii. Kiitos kommentistasi! :)

   Poista